itachi 7 Oluşturuldu: Nisan 5, 2020 (düzenlendi) İyi günler , korona'nın vurduğu bu günlerde oyun serüvenimize Darkko'da devam etme kararı aldık. Yarışmacı arkadaşlara başarılar. Itachi ZuZu Broklyn TurkiyeEywaH Lastmetalvl Drwenski EzioAudiToree StandAndWay #MARVELOUS Nisan 5, 2020 tarihinde itachi tarafından düzenlendi 4 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Lastmetalvl 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi NİCE 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ACSLYUSUF1 30 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar efsana kadro gözüküyor 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Drwenski 29 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Yumruk isteyen humana 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
veined 5 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) Lastmetalvl hariç kadro başarılı iyi oyunlar Nisan 5, 2020 tarihinde veined tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Lastmetalvl 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) 22 dakika önce, veined yazdı: Lastmetalvl hariç kadro başarılı iyi oyunlar Karşı ırkta başlama o zaman keyif alamazsın .. Gerçi hiç bi zaman keyif alabiliceğin bi oyun oynayamadın.. Zayıfsınız diye başlamamıştım hatırladın dimi Nisan 5, 2020 tarihinde Lastmetalvl tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
daLiBey 4 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar beyler 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orospu 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Sevsem mi nefret mi etsem bilemedim 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Drwenski 29 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi 39 dakika önce, * yazdı: Sevsem mi nefret mi etsem bilemedim Aşko benim olduğum yeri sevmen lazım. IVVVJJ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
veined 5 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi 5 saat önce, Lastmetalvl yazdı: Karşı ırkta başlama o zaman keyif alamazsın .. Gerçi hiç bi zaman keyif alabiliceğin bi oyun oynayamadın.. Zayıfsınız diye başlamamıştım hatırladın dimi zamanında yediğin tokatlar yetmemiş herhalde seni sikime takıp polemiğe bile girmeyeceğim bütün ko alemi senin ne kadar aptal ve gereksiz biri olduğunu biliyor. bu arada burada koxp açma * yatırı verirler dikkat et Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lSophia 5 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Güncel kalsın bol şans Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Lastmetalvl 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi 19 dakika önce, veined yazdı: zamanında yediğin tokatlar yetmemiş herhalde seni sikime takıp polemiğe bile girmeyeceğim bütün ko alemi senin ne kadar aptal ve gereksiz biri olduğunu biliyor. bu arada burada koxp açma * yatırı verirler dikkat et huu AĞLA Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
veined 5 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi ağlıyorum şuan da nargilenin dumanı gözüme kaçtı Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
iKeNJiRo 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi kanka ne olarak başlıyonuz melee mi başarılar şimdiden Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
itachi 7 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi 2 saat önce, iKeNJiRo yazdı: kanka ne olarak başlıyonuz melee mi başarılar şimdiden Melee dostum , teşekkürler sanada başarılar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Eolo 6 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar adaş. Lastmetalvl bu kadroya hiç yakışmamış hepinize başarılar dilerim o hariç. Umarım yalan dolanlarıyla başınızı ağrıtmaz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Hoş Geldiniz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Lastmetalvl 2 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi 9 dakika önce, MusaEmirdagli yazdı: Hoş Geldiniz. İşine bak lan fino Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi Bir saat önce, Lastmetalvl yazdı: İşine bak lan fino Keşke adam değil bak insan olabilsen de hoşbulduk diye cevap versen. neyse anca klavye erkekliği. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Lastmetalvl 2 Nisan 6, 2020 tarihinde gönderildi 2 dakika önce, MusaEmirdagli yazdı: Keşke adam değil bak insan olabilsen de hoşbulduk diye cevap versen. neyse anca klavye erkekliği. Uzaklaş burdan fino Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş