embjk333 0 Oluşturuldu: Mart 26 26 Merhaba, Klasgame üzerinden bonuslu bakiyelerin belirli bir kısmı kaldırılmış normalde server açılana kadar devam ediyor diye hatırlıyordum ancak şimdi erken kaldırılmış bayram sebebiyle stokları güncellemeniz çok iyi olur teşekkürler. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ARES 277 Mart 26 26 tarihinde gönderildi Merhaba, önceki bonuslar %100’e varan oranlarda sunulmuş ve kısa süreli bir etkinlikti. Etkinliğin bitişini Discord, sosyal medya ve SMS yoluyla duyurduk. Bu nedenle, %100’e varan bonusların tekrar sunulması şu an için gündemimizde değil. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Merhaba, önceki bonuslar %100’e varan oranlarda sunulmuş ve kısa süreli bir etkinlikti. Etkinliğin bitişini Discord, sosyal medya ve SMS yoluyla duyurduk. Bu nedenle, %100’e varan bonusların tekrar sunulması şu an için gündemimizde değil. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
whycombe 1 Mart 28 28 tarihinde gönderildi On 26.03.2025 at 13:46, embjk333 yazdı: Merhaba, Klasgame üzerinden bonuslu bakiyelerin belirli bir kısmı kaldırılmış normalde server açılana kadar devam ediyor diye hatırlıyordum ancak şimdi erken kaldırılmış bayram sebebiyle stokları güncellemeniz çok iyi olur teşekkürler. Dostum 2Bin TL ye kaç veriyodu ozaman Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
raiden 0 Mart 28 28 tarihinde gönderildi 2800 veriyordu dostum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş