MusaEmirdagli 2 Oluşturuldu: Nisan 4, 2020 (düzenlendi) İsmim / Soy ismim : Musa Emirdağlı Yaşım : 28 Aradığım Kriterler Şunlardır ; Yaş ... +28 Online Süres... 7/24 Class. Priest Komutcu +70 Master İtemli Alım için oyun içi pm Class. Rogue Asassin (SOLO TAKILAN CSW'de Rakibe ışınlanıp Taşa oynayabilecek Oyunu bilen kişiler alınacaktır.) Class. Warrior Oyuna Para yatıran oyunu bilen kişiler tercih edilir. +300k NATİONAL POİNT (NP) DİSCORD ADRESİ :https://discord.gg/ErGE5Sw (Güncellendi) 16.05.2020 Facebook GRUP : https://www.facebook.com/groups/159130971157861/ TEL : 0543 388 64 30 WP den Yazın Gruba ekliyim. NOT : PK SAATİ 20:50 (CZ SAĞ TEPE TOPLANILIR.) PARTYLER AYARLANIR 21.00'DE PK SAATİ BAŞLAR. PK 01:00'DE BİTER. DURUMA GÖRE DEĞİŞGENLİK GÖSTERİR. FARM 02:00'DE BAŞLAR BOLW DÖNÜLÜR SABAH 08:00'DA BİTER ÖNEMLİ : MAGE EKİP OLARAK CLANA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ULAŞABİLİR (CSW İÇİN) NOT: MAGE EKİP SADECE CSW İÇİN'DIR SOLO MAGE ALIM YOKTUR. 2004'den bu yana Knight Online oynarım. Midgard ile başlayan krallık serüveni yeni açılan tüm serverlarda devam etmiştir. Toplamda 11 Kez Krallık yaptım. +150 kişilik ekipler yönettim. Uzun zamandır Myko DB oyuncusuyum Lakin hiç birinde para yatırmadım. taki Darkko gibi Kaliteli bir server ile karşılasıya kadar. Bu serverda paramızın karşılığını alacağımıza inanmaktayım. 1 Yıl önceki Darkko Db sinden bir video ve Krallık videolarım ektedir. Herkese BAŞARILAR CSW ' DE görüşürüz. QrqeneraL GENERALS™ Warrior MusaEmirdagli YAMYAM - Murat Vaivien - Berkay ENERGY - Göksel HanS0L0 - Özgür SnookieDewiL - Serdar Bozyel - Mehmet UnreaLi - Ali AryaTR - Murat Quarashi - Uğur Uhtred - Sefa CSxNESTA - Süleyman YlmzYkckr - Yılmaz Priest Poyrazz Shouzlen - Mehmethan İnteqra - Ünsal - Ersal ( Mage Ekib Priest) OmyGODWicked - Görkem Turk4 - Gökhan Rogue - Asassian _JaNJaN_ - Erolcan KIYMAMachine - Yunus Zeroo - Ayberk SacreDHunter Akın AlexsisTexass Kadir (YILAN Asassin) TP Mage BlueMyth - Ali Leg4cy - Ayberk FURY - Sabrican MAGE Ekip EmergencyEmreSen EmergencyUmutYıldız Emergency_İNFERNO_ EmergencySharon Emergency4Milagros EmergencyKADIOGLU EmergencyStockHolmmm Ara verip geri dönecek dostlarımız KillingMyJOP - Julia Son oynanılan Myko DB. Mayıs 16, 2020 tarihinde MusaEmirdagli tarafından düzenlendi 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi 5 dakika önce, IMIRZAAXv31 yazdı: Hoş geldiniz Musa Hoşbulduk kardeşim İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi 11 dakika önce, ZodiaC yazdı: Ben seni bir yerden tanıyorum lakin nerden ? İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Casey 11 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi En son general toplandıgın da ilk darkkoydu heral de bi roc cıktıydı calıp kaçan general degil mi bu hatırladım bak 30 kişi dagildiydi garibanlari topluyor üstünden item kasıyor :DDDDDD İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi 4 dakika önce, Casey yazdı: En son general toplandıgın da ilk darkkoydu heral de bi roc cıktıydı calıp kaçan general degil mi bu hatırladım bak 30 kişi dagildiydi garibanlari topluyor üstünden item kasıyor :DDDDDD Anca iftira atarsınız kardeş. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Casey 11 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi Gerçekleri söylüyorum insanlari dolandiran mahlukatlari sevmem iftira aticak kadar değerlimisin ki sana iftira atayim? İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi 4 dakika önce, Casey yazdı: Gerçekleri söylüyorum insanlari dolandiran mahlukatlari sevmem iftira aticak kadar değerlimisin ki sana iftira atayim? Dc adresim yazıyor gel kanıtla kardeş. bekliyorum. 0543 388 64 30 numaramda ara bi dc yoksa. konuşalım kimin neyini çalmışım yüzleştir. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++ İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
QuisCostaDies 21 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi Eğer ki okçu açacaklarsa vay serverın haline kanser team geliyor demektir Şimdiden başarılar. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi Eyw krdşm sizede başarılar. okcu ekibimiz de olacak. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++++++ İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ACSLYUSUF1 30 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi Başarılar Generals™ İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi Eyw krdşm sizede başarılar İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++ İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi +++++++++++++++++ İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++++++++ İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AryaTr 3 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Merhaba clan için görüşmek isterim, AryaTr - Murat Süha Makal - 537 541 2149 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++++++++ İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Bir saat önce, AryaTr yazdı: Merhaba clan için görüşmek isterim, AryaTr - Murat Süha Makal - 537 541 2149 Kardeşim Discorddayım Mic kapalı aramak istemedim bu saatte gelin görüşelim İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MusaEmirdagli 2 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi ++++++++++++++++++++++ İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş