eftalogulcan 4 Oluşturuldu: Nisan 4, 2020 (düzenlendi) İsmim / Soy ismim : Eftal Oğulcan Yaşım : 28 Aradığım Kriterler Şunlardır ; 25 + 10-18 Saat Melee ekip için TP Mage ve 3 kişilik Priest kadrosu için 3. Priest Oyun başlangıcında minimum "Starter Pack" alabilecek, ekip içi iletişim kurabilecek yeteneğe, ekipmana ve oyuna ayıracak yeterli vakte sahip olan, Myko DB'de tecrübeli TP Mage karakterini ve Priest Rolünü bilen, tecrübe etmiş yol arkadaşlarına ihtiyacımız var. Discord adresimizi tarafınızdan gelen geri dönüşe istinaden sizlerle paylaşacak olup gerekli iletişim yönetim ekibimizce tarafınızla kurulacaktır. Kendi Açıklamam ; Ekibimiz daha önce Knight Online'ın Türkiye'ye gelişinden itibaren öncelikli olarak Knight Online olmak üzere dünya üzerinde açılmış ve büyük kitlelere sahip olmuş hemen her MMORPG oyunu tecrübe etmiş, bu oyunlarda çok daha büyük ekipler kurmuş ve dünya sıralamalarında gerekli başarılara ulaşmış, topluluk oyunlarında gerekli yönetim düzen ve disiplinine sahip bir ekiptir. Bu sebeple aramıza katılacak yeni arkadaşlarımıza şimdiden hoşgeldin diyor, server için güzel dileklerimizi server yönetim ve oyuncularına iletiyoruz ( : Ayrıca server'da daha önce ekipçe bulunmuş, server'a yeni katılmış tüm ekip ve bireysel oyuncu arkadaşlarımıza şimdiden ekibimiz adına başarılar diliyoruz. Nisan 4, 2020 tarihinde eftalogulcan tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
venom1109 7 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi @eftalogulcan Bu büyük serverda da beraberiz. Umuyorum başarılı 1 TPMage 1 Priest arkadaş bulup ekibimizi kısa sürede tamamlarız. Dilerseniz konu altından dilerseniz özel mesajla ulaşabilirsiniz arkadaşlar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
RASKOLNNN 5 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi Yılan tp mage oynarım ama tp mage olacaksam start paket almam reis çünkü gerek yok Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ACSLYUSUF1 30 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi ++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OguzBASKAN 27 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi bol şans kardeş Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
venom1109 7 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi On 04.04.2020 at 14:14, OguzBASKAN yazdı: bol şans kardeş sağol kardeşim size de bol şans ekibe selamlar 2 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
venom1109 7 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi On 04.04.2020 at 13:02, RASKOLNNN yazdı: Yılan tp mage oynarım ama tp mage olacaksam start paket almam reis çünkü gerek yok TP mage için mâkul bir seçenek de expte geri kalmayacak şekilde premium vs. alman gerekmeyecek mi her türlü Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eftalogulcan 4 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi On 04.04.2020 at 16:19, ZodiaC yazdı: Bol şans başarılar Teşekkürler dostum ( : 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
roseingrotte 1 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi Başta ekibim olmak üzere diğer katılacak tüm ekiplere ve oyunculara başarılar dilerim 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eftalogulcan 4 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi On 04.04.2020 at 14:14, OguzBASKAN yazdı: bol şans kardeş Saol kardeşim teşekkür ederim Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Disturbed 7 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞİM DAHA ÖNCEKİ CLAN İSMİNİZ NEYDİ ACABA GÖREMEDİM 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
venom1109 7 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi On 04.04.2020 at 17:24, Disturbed yazdı: BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞİM DAHA ÖNCEKİ CLAN İSMİNİZ NEYDİ ACABA GÖREMEDİM Myko oynamamıştık hiç, xko/FrienzKO /Alem vs. gibi v22xx serverlerda "Imperium" adıyla oynamıştık. İlk MYKO deneyimimiz olacak, ekipte de eksiklerimiz var ama halledeceğiz inşallah, MYKO'nun o oldschool tadını aldıktan sonra 83 item kaşarlığı gibi hissettiriyor @OguzBASKAN alıştırdı bizi bakalım kurtulabilecek miyiz Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
QuisCostaDies 21 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi başarılar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
venom1109 7 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi On 04.04.2020 at 19:16, QuisCostaDies yazdı: başarılar teşekkürler dostum size de ^^ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ACSLYUSUF1 30 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi başarılar Uniquefabric Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eftalogulcan 4 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi On 04.04.2020 at 20:23, ACSLYUSUF1 yazdı: başarılar Uniquefabric Teşekkürler dostum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
venom1109 7 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) An itibariyle tek eksiğimiz 1 adet TP Mage. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler. Nisan 4, 2020 tarihinde venom1109 tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eftalogulcan 4 Nisan 4, 2020 tarihinde gönderildi Tp Mage slotumuzda dolmuştur. Ekibimiz tamamlanmış olup şimdiden herkese başarıılar dilerim. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OguzBASKAN 27 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi güzel alımlarla çok başarılı olacağına inanıyorum ben bu ekibin @Venom1109 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Quake 3 Nisan 5, 2020 tarihinde gönderildi Keşke 1 warrior 1 priest yazaydın Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş