JacK 8 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi @CarlosBaccA IBAN ver 500 TL atayım da havlama lale boş adam su yeni yetmelere bak nasilda havliyorlar çöp team Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JacK 8 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi Bide konunuza msj attım diye kendinizi nimetten saymayin öyle çöp teamlere yazıyorum sadece fark ettiyseniz yani serverde tek değilsiniz çok var sizin gibi bu yüzden üzülmeyin keserseniz oynarsınız da bu kandil günüde sovmeyin boşa günaha girmeyin Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Amphitrite 27 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi @JacK * cocugu defol kjaybol şuradan Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CarlosBaccA 11 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 3 dakika önce, JacK yazdı: Bide konunuza msj attım diye kendinizi nimetten saymayin öyle çöp teamlere yazıyorum sadece fark ettiyseniz yani serverde tek değilsiniz çok var sizin gibi bu yüzden üzülmeyin keserseniz oynarsınız da bu kandil günüde sovmeyin boşa günaha girmeyin Madem Dediğin gibiyiz neden buraya gelip yorum atiyorsun ? Demekki kuyruk acın var Git BURAĞA Sakso cek hadi abisi, Uzatma Kaybol hadi... Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 7 dakika önce, JacK yazdı: Bide konunuza msj attım diye kendinizi nimetten saymayin öyle çöp teamlere yazıyorum sadece fark ettiyseniz yani serverde tek değilsiniz çok var sizin gibi bu yüzden üzülmeyin keserseniz oynarsınız da bu kandil günüde sovmeyin boşa günaha girmeyin Biraz Daha boş konuşursan Avradini yanima Oturturum O verdigin 500 tl Muamelesi Güzel diye Cikmadan Cebine koyarim Sende belli Gavatlik İşlemiş sana Kaşintin var Çekinmeden Yersin Bi Cebinden alir bi cebine korum iyide korum Sen Sikma canini ERKEKKKKKKKKKK Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 5 saat önce, Rosen yazdı: Ali'cim keyifli oyunlar. Selamlar Samet saol kanka sizede keyifli oyunlar Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JacK 8 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi @OREMARRR bu örgütculer ne arıyor nicke bak sen kimsin la dünkü bok sayın admin nickindenn anlaşıldığı gibi @ares bunun gibi vatan hayinlerinin serverde bulunmasını istemiyoruz fre np team Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JacK 8 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi @OREMARRR dunya kadar üst bölgemiz varsa nedense PKK lilarin marş olan üstü secmissin ag haini kaybol Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Nisan 7, 2020 tarihinde gönderildi 5 dakika önce, JacK yazdı: @OREMARRR dunya kadar üst bölgemiz varsa nedense PKK lilarin marş olan üstü secmissin ag haini kaybol he he belli Genişsin ne desekte susmicaksn İşine bak birader Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi +++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi ++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Amphitrite 27 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi +++1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kamiyada 7 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi başarılar seviyorum sızlerı Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Amphitrite 27 Nisan 8, 2020 tarihinde gönderildi @Kamiyada eyw reis Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi 11 saat önce, Kamiyada yazdı: başarılar seviyorum sızlerı eyw dostm eksik olma Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CarlosBaccA 11 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi +++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi +++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OREMARRR 2 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi ++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Amphitrite 27 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi +++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş