MiracLe 4 Oluşturuldu: Mart 30, 2022 (düzenlendi) Adım :Ruzgar Yaşım : 31 Aradığım Kriterler Şunlardır ; Melee warrior oyuncusu priest tp mage Yaş ...25+ Online Süresi... 8+ Class.. Warrior ve priest Yüklü yatırım yapmayacak arkadaşlar iletişime geçmesin lütfen çok yerimiz yok kemik kadro. Kendi Açıklamam ; Arkadaşlar Selam Hepiniz beni tanıyorsunuzdur diye düsünüyorum (KaeL) Öncelikle hepimize hayırlı olsun. Clanımız 8+8+8 dir. Başvuruda bulunacak arkadaşlar kemik kadroda eksiğimiz olduğu için melee olarak 1kendi charı 1 ekstra charı olmak üzere premium minimum 1500 200 arası yatırım yapmasını rica edeceğim. Çok zevk almak isterseniz oyundan beklerim Dmden iletişime geçerseniz tel no dc veya ts paylaşacağım. Clan dc mize ya da ts mize de uygun olduğunuzda gelebilirsiniz. https://discord.gg/jfHrXFK2 Nisan 2, 2022 tarihinde MiracLe tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xTraPP 38 Mart 30, 2022 tarihinde gönderildi Merhaba Hoş geldiniz umarım keyifli vakit geçirmenizde vesile olabiliriz Clanını Tanıt & Kendini Tanıt etkinliğine katılmadıysanız katılmayı unutmayınız. NOT : Kuralları Lütfen Dikkatli okuyunuz. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MiracLe 4 Mart 30, 2022 tarihinde gönderildi Teşekküre deriz Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Argos 14 Mart 30, 2022 tarihinde gönderildi Bir saat önce, MiracLe yazdı: Teşekküre deriz Rica ederiz, başarılar dileriz Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MiracLe 4 Nisan 2, 2022 tarihinde gönderildi 2 oyuncu arıyoruz Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Banana987o 0 Nisan 14, 2022 tarihinde gönderildi 05350768316 whatsaptan ulaşabilirsin discord süresi dolmuş diyor girmiyor Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MiracLe 4 Nisan 15, 2022 tarihinde gönderildi 1 tp mage 7 24 online full puslu aranıyor Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MiracLe 4 Nisan 7, 2023 tarihinde gönderildi ++++++++++ Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş