Jump to content
News
  • 📣 7 Nisan Cuma 22:00'da Myko'nun Kralı DARKKO Geliyor!
New Server REDEMPTION | Official 7 April 22:00 GMT+3
ZodiaC

Redemption Ve Diğer xACS Serverleri İçin Öneriler

Önerilen Mesajlar

sorun sizin bowlda drop almanız degıl dayak yıyıp hemen nts atmanızdır  bowlda ki tek sorun budur .

tabi bunda söylenecek fazla bi cümlem yok sonuçta sizin  geçim kaynağınız bowl ordan evinize ekmek alıyorsunuz sizlerde haklısınız .

birde merak ettiğim bi konu var bu kadar işssiz adamı nasıl topladınız :ASDas

tarihinde dady1 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

Öncelikler merhabalar

Irk değiştirme konusunda; np silinmesi bence hiç hoş bir şey değil pk atan insan için. Özellikle asaslar bu konuda çok yara alıyor. Her gün saatlerce pk atıp np kasan asas karşı ırktakiler kendi ırkına geçtiğinde o da onların karşı ırkına geçmek istiyor ve bunda sonuna kadar haklı da. Bunu yaparken bir ceza almamalı. Eskiden bu sistem vardı ve hiç hoş değildi. Başka nasıl engellenebilir bilmiyorum ama bence doğru olan şey np silinmesi değil.

Bosslar konusunda atılan damageye göre random olması iyi olmuş. Yukarıda arkadaşların söylediği gibi 14 15 saat dönen yine tabii ki diğerlerinden daha fazla kutu alacaktır ancak böylelikle 2 kişilik 3 kişilik gruplar da bowlda var olabilecektir. Bir canlılık katacağını düşünüyorum. Asaslardan ise drain kaldırılması bence saçma. Asas bunun için var. Temel özelliklerinden birisi bu yani. Elinden alınmamalı :D

Fun Class konusunda; evet bazen fazlaya kaçabiliyor. Bunun engellenmesi gerek. Ayrıca geçen serverda size de iletmiştim bir dahaki serverda olabilir demiştiniz. Myko oynadığımız için 70 cap fun classın bence çok da bir esprisi yok. Bir farklıık getirmiyor üstüne insanlar kendi karakterleriyle oynayamayınca sinirleniyor. Tüm fun classların 80 cap olması gerekiyor bence. Böylelik fun classların da bir anlamı ve farklı keyfi olur düşüncesindeyim.

Bana kalırsa Eslant bosslarının kaldırılması gerekiyor. Uskoda da çokça şikayet edilen olaylardan birisi bu hatta. Bossların eslantta çıkmasının kimseye hiçbir karı yok. Farm harici uğranılmayan bir alan eslant. Buradaki bosslar da czde respawn olmalı görüşündeyim. Kutuların da random olması ile bowla çok daha fazla kişinin girişini sağlayacaktır.

Enchant sistemi hatırladığım kadarıyla artık serverın 1. ayından sonra geliyor ve enchant basımı eskiye kıyasla daha düşük maliyetli. 70 capten bir süre sonra enchant gelmesi bence serverı bozmuyor. Ama dediğim gibi burada herkesin ulaşabilecek düzeyde olması gerekiyor bu enchantların. Direkt 5x basım yerine öncelikle 3x basım getirilebilir mesela. Fiyatı da makul olduğunda serverda oynayan tüm oyuncular silahlarına ver armorlarına enchant basacaklardır. 50 kişinin 30m e enchant basmasındansa 200 kişinin 10 15m e enchant basması serverdaki gb çıkışı açısından da faydalı olacaktır.

Perks sistemi yanlış hatırlamıyorsam 2 xACS'dir uygulanıyor. Benim görüşüm güzel de bir sistem olduğu. Ama buna da az önce belirttiğim gibi bir sınırlama getirilmeli diye düşünüyorum. Örneğin 5x Attack Perks yapmak için 15 silver bar gerekiyor. 15 silver bar serverın ilk haftası çoğu oyuncu için ulaşılabilir bir şey olmuyor. Burada da, örneğin serverın ilk haftası 1 perks çeşidine maksimum 3x perks basılabilir, toplamda da 9x perks basılabilir. 2. haftası perks çeşidine 4x perks, toplamda 12 perks gibi gibi bir düzenleme gelse daha iyi olur diye düşünüyorum.

CR konusunda haklısınız ancak insanlar cr olduğu için pkya çıkmaya çok alıştılar. Benim tavsiyem CR sistemini kaldırmamanız. CR sistemi insanlara pk için bir saat veriyor ve insanlar o saatte pkda oluyor. Serverı bu saatte kalabalık gören insanlar 1 saat yerine 2 saat 3 saat pk atıyorlar. Ödül sistemi değiştirilebilir. Servera zarar vermeyecek bir ödül sistemi getirilebilir. Ne bileyim örneğin perks sistemi exp kasma ile değil de sadece CRlere girilip kasılan bir şey yapılabilir. Her CR 1 jar 5 veya 10 CR 1 Perks şeklinde. İtem sokmayacak, ama insanlara bir saat vererek pkya teşvik edecek şekilde.

İyi forumlar, bol eğlenceli bir server olması dileğiyle...

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

İster random ister yüzde ister başka bir şey sorun yok ama biz item yaparsak değil bowla girmek bowlun kapısından geçemezsiniz :) bu seferde açıcagın konu şu olacak asaslar çok vuruyor :) 

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş
16 dakika önce, BowlSahibi yazdı:

İster random ister yüzde ister başka bir şey sorun yok ama biz item yaparsak değil bowla girmek bowlun kapısından geçemezsiniz :) bu seferde açıcagın konu şu olacak asaslar çok vuruyor :) 

Sen item yap girmeyek kanka sıkıntı yok rekabet değil haksızlık üzüyor bizi 55 level +6 md 150 hp kinaye yaptım bu arada. Rekabet konusunda çekincem olmadığını anlamak istiyorsan postun en başını oku melee pahalılığıyla alakalı da değinmişim bazı konulara

tarihinde ZodiaC tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

Eslant Camp1 Sağ  Np istemeli  her hafta sonucta sıfırlanıyor    15k 20k olabilir     Cuma gecesi  herkez bir an önce Sag Np kasmak icin birbirleri ile yarışıcaktır eslantta respawn Olan bosları kesmek için  her hafta yenı bi heyecan Yeni bi maraton:) 
Kecoon slotları  Cz arkasına eklenmeli   Solo pk adam slot darlama keyfını almalı

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

Beyler server için öneriler paylaşılıyor konuda. Polemik yapacaksanız başka konuya geçin de insanlar sizin polemiğinizi değil önerileri okusun yöneticiler cevap versin

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş
On 18.03.2023 at 15:52, marrakech yazdı:

Starter Paket  Arrow ok veriliyordu  (15) günlük bunu   Powerupta Baska ''  Pus '' itemi ile  takas etme imkanı gelinirse cok güzel olur  

onun için bir çalışma yapacağız merak etme.

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş
On 18.03.2023 at 21:46, killing00 yazdı:

Irk dengesizliği konusunda bir görüşüm olacak. Np gitme olayı bence çok saçma nedeni ise ırk dengesini bozan kişiler genelde np si az olan ve np ile işi olmayan kişiler.

Geçen sw den örnek vererek konuşursam. Biz ırk dengesizliğinden dolayı ırk değiştirmek istiyorduk ama yapamıyorduk. Nedeni 1.5m np varken bastığın zaman 500k np gidiyor. Sonradan np gitme olayı kalkmıştı ama 1 hafta boyunca PK eziyetti. Kojiroda o kadar ilgileniyordu ki anlatamam :D

Bu dengesizlik için farklı bir olay getirilirse oyunun oynanabilirliğinin artacağını düşünüyorum. 

son iki server olarak kaldırdık onu diye biliyorum. ama ırk dengesizliği ile alakalı sorunlarda bazı sistemsel değişiklikler yaptık. biz geçirdiğimiz taktirde gitmeyecke şekilde evet konunda haklısın onun sıkıntısını bir hayli çektik

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş
On 21.03.2023 at 20:26, ElonMUSK yazdı:

Öncelikler merhabalar

Irk değiştirme konusunda; np silinmesi bence hiç hoş bir şey değil pk atan insan için. Özellikle asaslar bu konuda çok yara alıyor. Her gün saatlerce pk atıp np kasan asas karşı ırktakiler kendi ırkına geçtiğinde o da onların karşı ırkına geçmek istiyor ve bunda sonuna kadar haklı da. Bunu yaparken bir ceza almamalı. Eskiden bu sistem vardı ve hiç hoş değildi. Başka nasıl engellenebilir bilmiyorum ama bence doğru olan şey np silinmesi değil.

Bosslar konusunda atılan damageye göre random olması iyi olmuş. Yukarıda arkadaşların söylediği gibi 14 15 saat dönen yine tabii ki diğerlerinden daha fazla kutu alacaktır ancak böylelikle 2 kişilik 3 kişilik gruplar da bowlda var olabilecektir. Bir canlılık katacağını düşünüyorum. Asaslardan ise drain kaldırılması bence saçma. Asas bunun için var. Temel özelliklerinden birisi bu yani. Elinden alınmamalı :D

Fun Class konusunda; evet bazen fazlaya kaçabiliyor. Bunun engellenmesi gerek. Ayrıca geçen serverda size de iletmiştim bir dahaki serverda olabilir demiştiniz. Myko oynadığımız için 70 cap fun classın bence çok da bir esprisi yok. Bir farklıık getirmiyor üstüne insanlar kendi karakterleriyle oynayamayınca sinirleniyor. Tüm fun classların 80 cap olması gerekiyor bence. Böylelik fun classların da bir anlamı ve farklı keyfi olur düşüncesindeyim.

Bana kalırsa Eslant bosslarının kaldırılması gerekiyor. Uskoda da çokça şikayet edilen olaylardan birisi bu hatta. Bossların eslantta çıkmasının kimseye hiçbir karı yok. Farm harici uğranılmayan bir alan eslant. Buradaki bosslar da czde respawn olmalı görüşündeyim. Kutuların da random olması ile bowla çok daha fazla kişinin girişini sağlayacaktır.

Enchant sistemi hatırladığım kadarıyla artık serverın 1. ayından sonra geliyor ve enchant basımı eskiye kıyasla daha düşük maliyetli. 70 capten bir süre sonra enchant gelmesi bence serverı bozmuyor. Ama dediğim gibi burada herkesin ulaşabilecek düzeyde olması gerekiyor bu enchantların. Direkt 5x basım yerine öncelikle 3x basım getirilebilir mesela. Fiyatı da makul olduğunda serverda oynayan tüm oyuncular silahlarına ver armorlarına enchant basacaklardır. 50 kişinin 30m e enchant basmasındansa 200 kişinin 10 15m e enchant basması serverdaki gb çıkışı açısından da faydalı olacaktır.

Perks sistemi yanlış hatırlamıyorsam 2 xACS'dir uygulanıyor. Benim görüşüm güzel de bir sistem olduğu. Ama buna da az önce belirttiğim gibi bir sınırlama getirilmeli diye düşünüyorum. Örneğin 5x Attack Perks yapmak için 15 silver bar gerekiyor. 15 silver bar serverın ilk haftası çoğu oyuncu için ulaşılabilir bir şey olmuyor. Burada da, örneğin serverın ilk haftası 1 perks çeşidine maksimum 3x perks basılabilir, toplamda da 9x perks basılabilir. 2. haftası perks çeşidine 4x perks, toplamda 12 perks gibi gibi bir düzenleme gelse daha iyi olur diye düşünüyorum.

CR konusunda haklısınız ancak insanlar cr olduğu için pkya çıkmaya çok alıştılar. Benim tavsiyem CR sistemini kaldırmamanız. CR sistemi insanlara pk için bir saat veriyor ve insanlar o saatte pkda oluyor. Serverı bu saatte kalabalık gören insanlar 1 saat yerine 2 saat 3 saat pk atıyorlar. Ödül sistemi değiştirilebilir. Servera zarar vermeyecek bir ödül sistemi getirilebilir. Ne bileyim örneğin perks sistemi exp kasma ile değil de sadece CRlere girilip kasılan bir şey yapılabilir. Her CR 1 jar 5 veya 10 CR 1 Perks şeklinde. İtem sokmayacak, ama insanlara bir saat vererek pkya teşvik edecek şekilde.

İyi forumlar, bol eğlenceli bir server olması dileğiyle...

düşüncelerinin bir kısmını dikkate alacağımdan emin olabilirsin. 

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

Irk değişimi yapan karakterler   3-5 gün içinde tekrar değişim yapamaması , ırk dengesizliği sebebiyle değişimlerin yönetim tarafından yapılması bu sayede herhangi bir cezaya maruz kalınmaması da güzel bi yenilik olacaktır. Kecon slotlarının da cz ye konulması masterin zorluğunu ve değerini arttıracak,emek veren kazanacak.

.Bowl dönen arkadaşlara yüklenilmesi bence gereksiz adamlar birçok kişinin pk attığı chardan daha sağlam charlar yapıyorlar kimsede master yokken ilk bu arkadaslar açıyor, Bowl herkese açık bir yer şansın ve ekibin varsa herkese bir şeyler çıkar, Solo oyuncularda bustan güzel farm yapabilir.

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

@JAXES Bowl dönen arkadaşlara yüklenilmesi bence gereksiz adamlar birçok kişinin pk attığı chardan daha sağlam charlar yapıyorlar kimsede master yokken ilk bu arkadaslar açıyor, Bowl herkese açık bir yer şansın ve ekibin varsa herkese bir şeyler çıkar, Solo oyuncularda bustan güzel farm yapabilir. 

%100 doğru tespit ağlıyanlar genelde oyuna 5 kuruş yatırmayıp oyundan birşey kazanmak isteyen tipler bu kadar emek çar diziyoruz ekmeğini yiyoruz bedavaya değil sonuçta +1

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

bowl bosları random olacakmış diye bir haber aldık haklı bir karar mı tabikide değil  şöyle düşünmek lazım o bowlda dönen 3 party adam var farm atılıyor normal insanlar nasıl blood seekerde farm atıyorsa dark marede farm atıyorsa bowlcularda bowlda atıyor yani burda dark marenin random olmasıyla bowlun random olması aynı şey bu oyunun amacı paytowin knight online oynayan herkes bunun yıllardır farkında bu insanlar niye item koyuyor sebebi belli birbirinden üstün olmak için slotta kutu vermemek için damageyi yüksek tutup en iyisi olmak için şöyle düşünün dark mareye gittiniz ve 1 mele ekipsiniz ve oyuna para yatırıp item dizmişsiniz hepiniz masterlisiniz ve bir kişi geliyor random olduğu için sizden kutu alıyor ne kadar hoşunuza gider empati kurunca anlarsınız 🙂

Ve ikinci olarakta o goblin setle dolaşan md +6 ile dolaşan diye hitap eden arkadaşlara sesleniyorum bowlcuların dizdiği charlar 2 inci günden masterli dual +6 mdli fp setli ful takı setlidir bunun sebebi ise rekabet olmasıdır herşey dışardan gözüktüğü gibi değil o tlci diye hitap ettiğiniz adamların charını bizde 2 inci gün diziyoruz yani kimse birbirini kandırmasın bizde oyuna yatırım yapıyoruz o kadar emek veriyoruz dizmesek zaten rekabet olduğu  için barınamayız sizde item dizin sizde gelin bu kadar basit 😊

Burda  drop alamiyorsunuz diye ağlamayın günde  13 14 saat emek verin  charlarınızı bizim gibi sizde dizin önünüzdeki bosları yüzdeyi atmayı bilin sizde kutu alırsınız zor birşey değil emek vermeden yemek yiyemezsiniz.

Son olarak bosların random olması öncelikle saçma bir olay olduğu bariz  belli bunun yerine asastaki %10 skili boslara işlemeyebilir herkes eşit olmuş olur   bu oyun bir ekip oyunu güçlü olanın ve fazla kişi olanın kazanması lazım çünkü oyunun temeli bu insanların para yatırma nedeni bu  olay sizde ekibiniz ona göre kurun sizde rakip olun :)

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

Nacizane bence upgrade oranlarına da bi göz geçirilirse fena olmaz. Zira +5'e oran % 72 gözüküyor ama bence göründüğü gibi değil :)  Onun dışında +7'e de bir güncelleme gelirse fena olmaz. Hep 6 aranan item olur hem de 7'e denemeler artar. Trina ile %4 oran düşük gibime geliyor.

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

Konuya katıl

Şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın .

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...